Música
,
2016
Diumenge 21 d'agost, 20h
Kiosk del Rec
Igualada

Concert de Perfect Strangers

Aquest proper diumenge es realitzarà la festa de presentació del festival Igualada Rock City 2016 amb l’actuació de Perfect Strangers, grup tribut oficial de la llegendària banda Deep Purple, on interpretaran les millors cançons del grup britànic, escrites i popularitzades durant els anys 60, 70 i 80.

Perfect Strangers és un grup format per músics d’Àustria i Espanya que des de 1998 giren per Europa oferint el seu homenatge a Deep Purple. Fins i tot, un dels membres originals de Deep Puprle, el reconegut Ian Paice, ha tocat la bateria amb ells en alguns concerts de la recent gira europea. Els Perfect Strangers destaquen per la qualitat, intensitat, sentiment i honestedat de les interpretacions que fan dels temes clàssics del mític grup anglès. Un concert imperdible per tots els seguidors de Deep Purple, del hard rock, del heavy metal, i de la música.

L'Igualada Rock City se celebrarà el diumenge següent; el 28 d’agost a la plaça Pius XII d’Igualada, en el marc dels actes de la Festa Major, i presentarà un atractiu cartell amb 4 bandes de rock de qualitat contrastada: Los Mambo Jambo, Imperial Jade, Motorzombis i Cheeto’s Magazine.

Preu entrada: Taquilla inversa

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1