Música
,
2016
Dissabte 16 de juliol, 22h
Pati de la Igualadina Cotonera
Igualada

Concert de Red Pèrill + El Niño de la Hipoteca

Tercera nit de l'Anòlia a la Fàbrica, amb el concert de Red Pèrill i El Col·lectiu Biònic, i El Niño de la Hipoteca i Los Ratones.

Red Pèrill és l’alter ego de Marc Mateu, un músic i compositor igualadí que ha acabat fent cançons, i que aquest 2016 va treure el seu segon disc, 'Enemics de l’anar fent', una col·lecció de cançons on es barregen elements del soul i del funk amb referents més nostrats com Albert Pla, Guillamino o Adrià Puntí. Alhora és el primer disc en que es fa acompanyar d’El Col.lectiu Biònic, actualment format per Toni Vilaprinyó al baix, Pol Mitjans a la bateria, Àlex Almirall als saxofons i teclats i Carles Guilera a la guitarra.

En Guiu Cortés, és El Niño de la Hipoteca, un dels grans revolucionaris de la música no només perquè aposti per l’autoedició i regali la seva música, sinó perquè fa anys que no edita un disc físic. Mentre guanya nou públic, l’aforament dels locals on toca pengen el cartell d’entrades exhaurides i encadena gira rere gira. El Niño ha trobat en Youtube la seva punta de llança, més de 50.000 subscriptors alimenten un projecte que té vídeos virals amb més d’un milió i mig de visualitzacions i que es mostra a la xarxa en cru, sense filtres ni intermediaris, com un autor genial, àcid i amb un sentit de l’humor i comicitat demolidora. Amb Los Ratones, la seva banda d’acompanyament, El Niño salta als escenaris més adrenalítics, reforçant la vessant festiva i aportant contundència a la proposta. Los Ratones són en Miguel Pino “Maicol”, guitarra, Carlos Manzanares “Avatar”, acordió i saxo, Dani Tejedor “Champín”, bateria i Charlie Cuevas, baix.

Entrada gratuïta

+ info: Entrevista a Red Pèrill

  • imatge de control 1per1