Música
,
2015
Divendres 11 de desembre, 22h
Stroika
Manresa

Concert, 'Smoking Souls + Berri Txarrak'

'Berri Txarrak', males notícies en eusquera és una banda de ment oberta i activa que ha treballat amb productors de talla mundial com Steve Albini, Ross Robinson, Bill Stevenson o Ed Rose. Així, en els seus àlbums s'hi poden trobar colaboracions de Tim McLlarth -Rise Against- o Matt Sharp -Ther Rentals, Weezer-. 
L'any passat van celebrar el seu 20è aniversari i  contra una època on de nou, sembla predominar el single, en commemoració van crear un triple EP, Denbora da poligrado bakarra -El Temps és l'únic polígraf-. El primer va ser produit per Ross Robinson, el segon per Ricky Falkner i el tercer per Bill Stevenson. 
El resultat és aquest

El creixement d'Smoking Souls soprén, però té unes arreles profundes. Són representants d'una generació de joves que des de menuts han explorats els territoris ocults de la música. Joves crescuts als temps de la incertesa però que l'han après a guanyar-la a colp de cançó. Ho han mamat als paisatges de la seua Marina Alta. La terra en què han germinat bona part de l'escena musical del País Valencià. Amb Mark Dasousa als controls, els Smoking Souls han sabut exprèmer aquesta essència. Però amb formes i inquietuds pròpies. Els seus directes en són una prova. 

Preu: 12€ anticipada/15€ taquilla
Organitza: Casa de la Música de Manresa

  • imatge de control 1per1