Música
,
2016
Dissabte 27 de febrer, 23:30h
Sala Stroika
Manresa

Concert 'Strombers'

Strombers - Strombers és una banda formada a Cardona, amb una trajectòria de més de deu anys, i sempre sense perdre el seu caràcter jove, festiu i gamberro, que els ha portat a ser un dels grups capdavanters de la festa a Catalunya. El seu estil barreja l'ska, els ritmes llatins, el reggae, el rock o el country per aconseguir un so inconfusible i sempre festiu.
Strombers ha esdevingut tot un referent de les festes populars d'arreu de Catalunya. El grup sempre ha mostrat interès en homenatjar la cultura popular, les festes i sons d'arrel, com són Sant Joan, la Patum o els Castellers, les Caramelles i ho ha fet amb cançons. D'aquí surten temes com La nit de Sant Joan, Patum, Rei Carnestoltes, Pessebre Ideal, Tocant el cel amb la mà o Caramelles.
Desprès de 6 treballs discogràfics aquest 2015 els strombers ens sorprenen amb un nou treball molt més orgànic i de tendències més llatines. En aquest treball conten amb la producció compartida amb Roger Rodés que es nota al llarg del seu nou treball.

Preu: Anticipada 8€ / Taquilla 12€
Punts de venda: Cal Manel, Itaca, Sibelius, Solans i online.
Organitzen: Casa de la Música de Manresa

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1