Activa't
,
2015
Fins el dilluns 16 de novembre, 20:30h
Biblioteca municipal Marc de Cardona
Cardona

Concurs 'Postals de Nadal de Cardona'

Dilluns vinent finalitza el termini per presentar-se a la primera edició del concurs de postals de Nadal de Cardona. S’hi poden presentar tots els nens i nenes de Cardona de 6 a 12 anys. Els dibuixos guanyadors il.lustraran l'agenda de Nadal de l'Ajuntament i els seus autors rebran un premi de 50 euros per gastar a les dues llibreries de la vila.

L’Ajuntament de Cardona i la biblioteca municipal Marc de Cardona han estrenat per aquest Nadal un nou concurs per escollir els dibuixos que il·lustraran la portada i la contraportada de l’agenda de les festes nadalenques que edita l’ajuntament cardoní.

S'hi poden presentar tots els nens i nenes de Cardona d'edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Per fer-ho, poden recollir la cartolina i el sobre per entregar el seu dibuix a la Biblioteca municipal Marc de Cardona. El concurs té dues categories, una per a nens i nenes de 6 a 8 anys i l’altra per a nens i nenes de 9 a 12 anys. L'únic requisit és que els dibuixos estiguin relacionats amb la celebració del Nadal i es facin en mida mida A5 (21 cm x 14,8 cm) i en disposició horitzontal.

Les dues obres guanyadores rebran com a premi un val de 50 euros cada una per gastar en les dues llibreries de la vila i seran la imatge de l’agenda de Nadal de l’Ajuntament. El veredicte es comunicarà el dia 18 de novembre i l’entrega dels premis es farà el 29 de desembre, a les 6 de la tarda, a la biblioteca.

Les bases completes d’aquest concurs es poden descarregar clicant el següent enllaç:
 

  • imatge de control 1per1