Activa't
,
2016
Dimarts 8 de març, 20h
Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí
Igualada

Dimarts de Diàlegs: 'Es crea feina a Igualada?'

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) porgrama una altra sessió posant a debat la pregunta: 'Es crea feina a Igualada?'.

Les dades de l'atur d'Igualada dels darrers mesos han tendit a una lleugera baixada i es vol saber si això vol dir que s'està generant ocupació o no. Alhora es vol conèixer quina és la qualitat d'aquests suposats nous llocs de treball, ja sigui pel seu tipus de salari, la seva temporalitat o pels sectors on es generen. A més, es vol saber quines fortaleses i mancances té el nostre territori per crear llocs de treball i sobre quins sectors de població o sectors productius és més urgent actuar. També es vol analitzar quins factors marcaran el futur econòmic del país i quina perspectiva es dibuixa.

La introducció de l’acte anirà a càrrec d’un dels economistes destacats del país com el Doctor en Economia per la Universitat de York Xavier Cuadras, que és professor d’Economia i Empresa a la Universitat Pompeu Fabra i director de l’Escola Superior de Comerç Internacional de la mateixa universitat.
Després s’obrirà el debat amb la Fila 0 on s’hi ha convidat Blai Paco (president de la Unió Empresarial de l’Anoia), Francesc Rica (secretari general de la UGT-Anoia) i Joan Fernández (Director de l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya a l’Anoia). D’altra banda, també s’ha convidat Creu Roja, una empresa de treball temporal i el testimoni de joves i majors de 45 anys, que són els col·lectius més afectats per l’atur.

A tots ells s’hi podrà sumar qualsevol persona del públic que vulgui intervenir-hi, ja que com en qualsevol DdD la paraula del públic és molt important per al desenvolupament de la sessió.

  • imatge de control 1per1