Llibres
,
2016
Dissabte 1 d'octubre, 19h
Llibreria Papasseit i Carrer Sant Miquel
Manresa

Erotisme i literatura al Barri Vell

L’erotisme i l’humor marquen les activitats d’aquest dissabte a la Llibreria Papasseit
Ramon Sanmiquel (Manresa, 1973) és llicenciat en medicina i cirurgia i un excel·lent aquarel·lista, dibuixant i gravador autodidacte.
Aquest dissabte proposa una activitat entre una presentació de llibre i una exposició efímera a la llibreria de la Plaça Gispert. Entre les 19h i les 20h de la tarda s’exposaran els treballs originals que han donat peu al 'Libro rojo', un llibre d’artista que compila 68 il·lustracions, gravats i litografies de temàtica eròtica.
L’origen del projecte és l’endinsament en els ambients més sòrdids: Sanmiquel empra com a models, per a aquest projecte, a prostitutes de diferents nacionalitats. Els dibuixos són fets a contra-rellotge, en el mateix temps que duraria un servei habitual d’aquestes professionals, és per això que estan impregnats d’una sensualitat desenfadada i gairebé quotidiana, desinhibida, mandrosa i juganera.

Contes per a adults
Un cop finalitzada la presentació del projecte la Papasseit es suma a les festes de Sant Miquel i a la Shopping Night manresana amb una parada al C/Sant Miquel on, a més, s’oferirà una lectura de contes per a adults a càrrec de la filòloga Sara Serrano.
L’activitat està organitzada de forma intermitent, de manera que es podran escoltar 4 contes en diferents moments del vespre-nit: a les 20:45h, a les 21:15h, a les 21:45h i a les 22:15h.
La selecció de contes l’ha fet la mateixa filòloga i predomina la temàtica eròtica i humorística, amb relats d’autors consolidats en narrativa curta en català com Quim Monzó, Vicenç Pagès o Jesús Moncada.

  • imatge de control 1per1