Música
,
2016
Divendres 1 d'abril, 23h
Teatre Municipal l'Ateneu
Igualada

Erwyn Seerutton

Nou concert programat dins del cicle Músiques de Butxaca de l'Ateneu Igualadí, amb una proposta singular de la mà del músic i compositor originari de l'illa Maurici, Erwyn Seerutton.

Seerutton va créixer en una família amb gran tradició musical. Des de ben petit, la seva mare el va iniciar en l'aprenentatge de diversos instruments i en el cant dels espirituals negres i el gospel. Aquest coneixement del gospel ha marcat la seva posterior evolució musical passant pel jazz fins a tornar a recuperar la música ètnica del seu país d'origen, el segà, que neix de la confluència entre la música africana i la cultura criolla de Mauritius.

La seva passió pel gospel, jazz, blues i la cultura 'criolla' donen forma a un projecte musical diferent dins del món de la música moderna. A Músiques de butxaca presentarà 'Gospel & Kreol Fusion', repertori de gospel més clàssic i modern, amb temes compostos o arranjats per ell mateix enriquits per les diverses influències culturals que han estat font de la seva inspiració.

Erwyn Seerutton s'acompanya de músics molt reconeguts com Federico Mazzanti al piano i Oriol Gonzàlez a la bateria i del duet vocal, Susana Muñoz i Gemma Castells.

Preu entrada: 12€ | 10€ amb descomptes.
Venda online aquí.

 

  • imatge de control 1per1