Arts
,
2016
Del 15 de gener al 5 de febrer
Llibreria Papasseit
Manresa

Exposició 'Retrats', de Teo Peiró

La Papasseit porta a Manresa l'obra pictòrica de Teo Peiró.

El proper divendres dia 15 a les 8 del vespre la llibreria de la Plaça Gispert inaugurarà l'exposició «Retrats» de l'artista barceloní Teo Peiró, que porta el seu treball per primera vegada a la capital bagenca.

Teo Peiró Dalmau (Barcelona, 1979) és il·lustrador, dissenyador i pintor. Tasques, totes elles, que compagina amb l'Educació Visual-Plàstica i Dibuix Tècnic el seu propi taller i en diferents instituts d'Ensenyament Secundari.

Peiró ha estat guardonat, des de l'any 2004, amb diverses beques i premis i ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives (Galeria Esther Monturiol - Barcelona, Festival Exabrupto - Moià, Facultat de Belles Arts - Barcelona, Ajuntament de la Vila de Gràcia - Barcelona, Galeria La Futura - Barcelona, etc.).

L'obra de Peiró viatja per primera vegada a la capital bagenca de la mà de la Llibreria Papasseit, on presentarà la sèrie «Retrats», en la que treballa per intuïció sobre l'essència de l'ésser humà i la poètica que aquest genera a partir de què és i com es representa.

Imatges pròpies o alienes solen ser la matèria prima dels seus treballs, resultant-ne una voluntat expressiva de base autobiogràfica que queda potenciada mitjançant una recerca en els llenguatges plàstics.

La inauguració tindrà lloc el proper divendres 15 de gener a les 8 del vespre, com ja va sent habitual en les inauguracions d'aquest espai per l'art. I podrà visitar-se fins a mitjans del mes que ve.

  • imatge de control 1per1