Llibres
,
2016
Dissabte 22 d'octubre, 13h
Llibreria Papasseit
Manresa

Joan Duran presenta 'Eva Túrmix Ginebra'

En el marc del 10è aniversari de Tocats de Lletra.

Joan Duran, una de les veus poètiques més destacades de les noves generacions, ens presenta la seva primera novel·la, 'Eva Túrmix Ginebra'.
Presentació a càrrec de Joan Jordi Miralles, escriptor manresà autor de novel·les aclamades com 'Una dona meravellosa' o 'L’úter de la balena'. I de les obres teatrals “Això és Àustria” i 'Els nens feliços'.
'Eva Túrmix Ginebra '(AdiA Edicions, 2016) és la història tèrbola de tres existències dividides entre la hipocresia de la societat i els plaers que s’amaguen al carrer del Pecat. Amb la mar sitgetana com a teló de fons, “Eva, Túrmix i Ginebra” es descobreixen a si mateixes: ulls pintats i talons alts, jugant amb el sexe i amb la mort.

Joan Duran (Sitges, 1978) - Poeta i doctor en bioquímica. Ha rebut diversos premis de poesia, entre els quals el Miquel Martí i Pol amb el poemari “Zoòtrop” (Publicacions de la UAB, 1998), l’XI Premi Ramon Comas i Maduell de Poesia pel poemari 'Kore' (Cossetània Edicions, 2001), l’XI premi Màrius Torres per 'Domèstica veritat' (Pagès Editors, 2006), el XIII Miquel Àngel Riera per 'Natural delit' (Edicions del Salobre, 2010) i el premi Benet Ribas dels ILens Premis Recvll per 'Extrema llum' (Pagès Editors, 2014).
Compagina la creació literària amb el treball d’investigador i docent a la Universitat de Barcelona, amb la feina d’editor d’Edicions Terrícola (juntament amb Laia Noguera i Esteve Plantada), amb col·laboracions de crítica literària a la revista Poetari i al digital de cultura Núvol, i amb la direcció de diversos muntatges teatrals, poètics i científics.

  • imatge de control 1per1