Fires i festes
,
2016
Dies 7 i 8 de maig
Museu Molí Paperer
Capellades

PaPerPaPer 0.1

Aquest proper cap de setmana, s'organitza la primera edició del PaPerPaPer, el primer mercat/outlet del paper i la impremta de Capellades.

D'una banda es podrà comprar paper industrial, com ara l'stock de paper procedent dels magatzems de l'Editorial Gustavo Gili; adquirir raimes de paper DIN A4 i A3 i cartolines de colors de l'empresa J. Vilaseca; paper bíblia i papers especials de l'empresa Miquel y Costas&Miquel S.A.; paper tissú, mocadors de paper, tovalles de paper de les empreses Dicepa i Gomà-Camps o llibretes de l'Espiral del paper.

També hi haurà una vessant de paper artesà que permetrà comprar paper coster del Museu Molí Paperer de Capellades; paper fet a mà del Molin du Verger, a França; paper fet a mà de la cooperativa de dones artesanes Zó Paper, del Vietnam; paper fet a mà del Nepal; papel picado de Puebla, de Mèxic o Paper Amate de San Pablito, també de Mèxic.

Podeu consultar tot el programa d'activitats en el següent enllaç.

Durant els dos dies d'activitat, el Parc de la Bassa serà l'escenari d'espectacles, performances artístiques, concerts, pícnic d'arròs paperer i altres sorpreses.

Organitza: Museu Molí Paperer de Capellades i Editorial Gustavo Gili. 
Amb el suport de: Ajuntament de Capellades, Diputació de Barcelona i FAD.

 

  • imatge de control 1per1