Llibres
,
2017
Dijous 2 de març, 19:30h
Llibreria Papasseit
Manresa

Presentació 'La intimitat de les bèsties'

Nascut a Osca el 1977 però afincat a Manresa, Miralles és un dels més destacats escriptors joves del país. Obres com la novel·la 'Una dona meravellosa' (LaBreu edicions, 2014) o la peça teatral 'Els nens feliços'(Males Herbes, 2016) així ho avalen.
Ara amb 'La intimitat de les bèsties' (Empúries, 2017), l’escriptor ha aconseguit un dels premis més prestigiosos del país, El Marian Vayreda, que atorga l’editorial Empúries.
'La intimitat de les bèsties' és un volum de set relats llargs, d’ambientació contemporània i d’una modernitat fresca i dinàmica, en els que Joan Jordi Miralles explora unes situacions absolutament actuals, de vegades una mica estrambòtiques però sempre interessants i amb una delicadesa i humanitat que colpeix el lector. Els personatges d’aquest llibre són presentats, de fet, com a animals tristos, com a bèsties solitàries.
L’acte d’aquest dijous, programat a les 19:30h a la llibreria de la Plaça Gispert estarà presentat per l’escriptor i traductor Jordi Estrada i pel també escriptor Llorenç Capdevila. Per altra banda l’Ariadna Torres en llegirà alguns fragments.

Dia: dijous 2 de març
Hora: 19:30h
Lloc: Llibreria Papasseit

  • imatge de control 1per1