Menjar i beure
,
2016
De l'1 al 4 de juny
Barri del Rec
Igualada

Rec Street Food

En el marc del Rec.013 l’aposta per la gastronomia agafa força: arriba la quarta edició del Rec Street Food, el festival gastronòmic amb food trucks, que ofereix menjars diversos, en els que destaca els productes de proximitat.

Al llarg del circuit del RecStores hi haurà una variada oferta gastronòmica en format contenidor, els espais efímers que formen els pop up bars i les furgonetes vintage que oferiran menjar de qualitat, des de ecofrankfurts de tofu fins a pizzes i entrepans sofisticats.

Aquí teniu la relació de food trucks participants al Rec.013:

Cafè Racer, Peixet Peixet, Van Tips, La Relíquia, Cupcake Cafè, Umami Caravan, Lady Buti, Gela't, Pepa Croqueta, La Finestra, Jaaims', Happy Foods, La petite roulotte, La Cabanyeta, Indicakes, La Catusa Caravan, Can Sibarita, La Antigua, La Teca Van, Dali's, Fogons urbans, Pebre Negre, Maria una Crep, La Vie en Chrome, Kenny's, La Caseta Verda, Fuxia Barcelona, Food Fun Truck, Cor de Bou, Carambola, Xixuneta, Reina Croqueta, i Portaplatets.

A més a més, hi haurà quatre espais gastronòmics dels patrocinadors Cellers Torres, caves Fallformosa, Cacaolat i Lindt Hello.

I aquí, us podeu descarregar la carta del Rec Street Food, que restarà obert de 10h a 21h, de l'1 al 4 de juny.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1