Fires i festes
,
2016
Dijous 23 de juny, 18h
Diversos espais
Igualada

Sant Joan

L'Ajuntament d'Igualada i diferents entitats de la ciutat proposen aquest 2016 una completa programació per a celebrar la Revetlla de Sant Joan combinant tradició, lleure i música amb activitats per a totes les edats.

PROGRAMA
18:00h | Plaça Pius XII
Espectacle infantil, a càrrec de Landry el Rumbero, recuperant un seguit de cançons de tota la vida i passant-los pel sedàs de la rumba catalana.

19:00h | Plaça Pius XII
Taller de perfeccionament de rumba, a càrrec de Sabor de Gràcia.
Cal inscripció prèvia a casal@lateixidora.cat.

19:00h
Arribada de la Flama del Canigó a la ciutat, portada en relleus per atletes i escolars igualadins des de la Catalunya Nord.

20:00h | Plaça de l'Ajuntament
Encesa del foc de Sant Joan, es llegirà el manifest de la celebració i les diferents entitats i representants de municipis de la comarca encendran les seves torxes per endur-se el foc arribat des del Canigó. L’acte comptarà amb un espadat dels Moixiganguers i la interpretació de Muntanyes del Canigó i l’Himne Nacional de Catalunya Els Segadors per part de la Coral Xalest. En acabar, els atletes del CAI portaran la Flama fins el monestir de Montserrat.

20:30h | Plaça del Pilar
Foguerons de Sant Joan. Amb la Flama portada des del Canigó s’encendran brases i tothom hi podrà escalfar el seu sopar de carmanyola. Hi haurà taules i cadires gratuïtes a disposició, amb reserva prèvia.

22:00h | Pati de l'Escorxador
Revetlla Tradicional. Hi haurà foguera, coca de Sant Joan, cava i moscatell. Les actuacions musicals aniran a càrrec de Santi Carulla, cantant dels Mustang, i del grup Guateque, que interpretarà clàssics dels ’60 i els ’70.
Aforament limitat. Preu entrada: 8€
Venda d'entrades anticipades: despatx de l’Associació de Gent Gran d’Igualada al Casal del Passeig Verdaguer.

23:00h | Iitinerant
Correfoc. Sortida des de la Plaça Sant Miquel. Coordinat pel Grup Mal Llamp d’Igualada i amb la participació dels Diables d’Igualada, els Petits Diables d’Igualada, els Pixapòlvora d’Igualada i els mateixos Mal Llamp, acompanyats dels Petits Mal Llamp.

23:00h | Plaça Pius XII
RumbaFest Igualada. Concert gratuït amb els grups Sabor de Gràcia, Terratombats i 9Son.

 

  • imatge de control 1per1