Espectacles
,
2016
Del 26 al 28 de febrer
Teatre de l'Aurora
Igualada

Sobre el fenomen de les feines de merda

'Sobre el fenomen de les feines de merda' de la companyia La Calòrica és l'espectacle programat per aquest cap de setmana al Teatre de l'Aurora.

És una àcida radiografia del sistema laboral a càrrec d'una de les joves companyies amb més projecció del moment. La Calòrica, que es caracteritza per una forta comicitat i unes ganes indubtables de connectar amb el públic, ha estat guardonada amb el Premi Quim Masó 2014, el Premi Adrià Gual 2012 i el Premi del jurat i del públic Escènia 2010.

Sinopsi:
Què és la feina? Per què li dediquem una bona part de la nostra vida? Un espectacle fresc, directe i divertit a càrrec d'una de les joves companyies més premiades del moment.
L'any 2013 apareix a la revista política Strike l'article de l'antropòleg nord-americà David Graeber 'On the phenomena of bullshit jobs', on estudia les causes i conseqüències de la multiplicació de tot un seguit de feines que, no només són prescindibles, sinó a més a més inútils i estúpides. Amb aquest article com a inspiració i les experiències laborals dels mateixos actors com a punt de partida, la companyia La Calòrica crea un espectacle d'històries breus, intenses i directes on, amb bones dosis d'humor, es pregunten què és la feina i per què li dediquem la part més important de la nostra vida.

Sessions:
Divendres 26 i dissabte 27, a les 21h
Diumenge 28, a les 19h

Entrades: 15€ | 12€
Anticipades en el següent enllaç.

  • imatge de control 1per1