Menjar i beure
,
2016
Dissabte 31 de desembre, 21h
El Foment
Igualada

Sopar i revetlla de Cap d'any

Sopar i revetlla de Cap d'Any, al Casal Popular d'Igualada, El Foment (entrada lliure a partir de la 1:00h)

Menú Cap d'any: Copa de cava, patates xips amb anís estrellat, torrada de salmó amb guacamole, torrada de pa de vidre amb pernil Ibèric, músclos i brotxeta de llangostí al curry.
A escollir:
- Filet de porc ibèric amb salsa al roquefort o salsa al pebre verd.
- Bacallà gratinat amb allioli amb llit de samfaina.
- Canalons d'espinacs.
Postres: Sorbet de mojito o sorbet de mandarina. 
Torrons, neules, polvorons, raïm, cava, cafè, vi i cotilló!

Preu: 45€ | 30€ socis
Reserves a la barra del casal

  • imatge de control 1per1