Espectacles
,
2016
Dies 12 i 13 de febrer, 21h
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Equilibristes', de Farrés Brothers i cia

Teatre i música de qualitat s'uneixen en una emotiva història sobre aprendre a caure per tornar-se a alçar. Torna l'èxit dels igualadins Farrés brothers amb els Amants de Lulú.

Un petit accident lleu i fortuït, com és relliscar en un pas de vianants mullat de pluja, provoca un gir en la vida d'un home gris. Ens ho explica de viva veu, acompanyat d'uns amics músics que no han sabut dir-li que no. Contemplarem el petit món que s'ha creat per tal de no caure de nou dins el pou on va viure tant de temps. De mica en mica, ens mostrarà el seu passat... i com encara el futur. Futur, aquesta paraula tan inexistent. Veurem, al capdavall, que tot el que ens envolta penja d'un fil.

'Equilibristes' és el primer espectacle per a adults dels igualadins Farrés Brothers i cia, que habitualment creen espectacles per a públic familiar (com El rei de casa, OVNI o Tripula) havent recollit molts èxits i diversos guardons. És la primera experiència conjunta amb la formació musical Amants de Lulú, que compta amb l'igualadí Pep Massana, un quartet d'arrel catalana que beu de la tradició gitana i jueva i fusiona elements del jazz, la música clàssica i el folk; la formació ha tret quatre discs al mercat i ha actuat en festivals de Catalunya, França i Alemanya. L'espectacle torna al Teatre de l'Aurora després de l'èxit assolit en la seva estrena fa quatre anys.

Creació: Jordi Palet i Pep Farrés / Text i direcció: Jordi Palet i Puig / Intèrprets: Pep Farrés, Pep Massana, Adrià Bonjoch i Pep Coca / Escenografia i disseny de titelles: Alfred Casas i Farrés brothers i cia / Música: Amants de Lulú / Il·luminació: Jordi Llongueras / Fotografia: David Ruano / Producció: Farrés brothers i cia

Preu: 15€ | 12€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1