Espectacles
,
2017
Del 27 al 29 de gener
Teatre de l'Aurora
Igualada

Teatre 'Les dones sàvies'

Una divertida adaptació d'un gran clàssic que es burla dels pedants d'avui dia. Només dos actors fent tots els personatges, masculins i femenins, en un dels èxits de la temporada.

1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època.

2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedants d'avui dia.

Ricard Farré i Enric Cambray encarnen, en un treball impressionant, a vuit personatges, tant masculins com femenins, en aquesta magnífica versió de 'Les dones sàvies'. Si Molière feia una crítica als grans saberuts de la seva època, en aquesta divertida adaptació els equivalents als nostres dies són els tertulians de ràdio i televisió. Una comèdia que explota el ridícul de tots plegats i que clama contra la hipocresia i la pedanteria. Un dels èxits de la temporada després de la seva estrena a Barcelona, on va exhaurir totes les localitats.

Sessions: Divendres 27 de gener: 21:00h
Dissabte 28 de gener: 21:00
Diumenge 29 de gener: 19:00h

Preu entrada: 15€ | 12€ amb descomptes
Venda d'entrades online, aquí.

 

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1