AGENDA
Activa't
Temps de matemàtiques
2016
De l'1 al 30 de juny
  • Manresa
Ateneu Les Bases - Biblioteca

Temps de matemàtiques

Conjunt d'activitats per a tots els públics que tenen per objectiu apropar les matemàtiques a la societat i promoure'n el seu coneixement.
El proper mes de juny la biblioteca Ateneu Les Bases engega un conjunt d’activitats amb l’objectiu de dedicar un “TEMPS a les MATEMÀTIQUES” organitzada per la Biblioteca  l’Ateneu Les Bases i l’UPC a Manresa, i amb la col·laboració de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), el Congrés Català d’Educació Matemàtica (C2EM)i el Museu de Matemàtiques de Catalunya(MMACA), entre d’altres.
El programa és variat, amb activitats per tots els públics i edats: un taller per a joves, una conferència de l’Anton Aubanell  (un matemàtic amb una capacitat de comunicació fascinant) per a tot tipus de públic, jocs pel petits, una exposició de fotografia matemàtica i un club de lectura de novel·la sobre les matemàtiques.
També hi ha programat un taller per professorat de tots els nivells, per parlar de llibres i matemàtiques, que abarca també les altres activitats per facilitar el reconeixement dins del programa de formació de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar tota la  informació del curs i fer la inscripció aquí.

Més informació en el següent enllaç.

Et pot interessar

Visita amb tast al celler Abadal
Diumenge 24 de novembre, 12h
Avinyó
Visita guiada 'Manresa, Cor de Catalunya'
Dissabtes de novembre
Manresa
25N Manresa
Del 21 de novembre al 3 de desembre
Manresa
Cosmògraf
Del 3 al 29 de novembre
Manresa
REC, Projeccions prèvies, 2019
Del 6 de novembre al 2 de desembre
Tarragona, Manresa, Torredembarra, Altafulla, La Ràpita