Activa't
,
2016
De l'1 al 30 de juny
Ateneu Les Bases - Biblioteca
Manresa

Temps de matemàtiques

Conjunt d'activitats per a tots els públics que tenen per objectiu apropar les matemàtiques a la societat i promoure'n el seu coneixement.
El proper mes de juny la biblioteca Ateneu Les Bases engega un conjunt d’activitats amb l’objectiu de dedicar un “TEMPS a les MATEMÀTIQUES” organitzada per la Biblioteca  l’Ateneu Les Bases i l’UPC a Manresa, i amb la col·laboració de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT), el Congrés Català d’Educació Matemàtica (C2EM)i el Museu de Matemàtiques de Catalunya(MMACA), entre d’altres.
El programa és variat, amb activitats per tots els públics i edats: un taller per a joves, una conferència de l’Anton Aubanell  (un matemàtic amb una capacitat de comunicació fascinant) per a tot tipus de públic, jocs pel petits, una exposició de fotografia matemàtica i un club de lectura de novel·la sobre les matemàtiques.
També hi ha programat un taller per professorat de tots els nivells, per parlar de llibres i matemàtiques, que abarca també les altres activitats per facilitar el reconeixement dins del programa de formació de la Generalitat de Catalunya. Podeu consultar tota la  informació del curs i fer la inscripció aquí.

Més informació en el següent enllaç.

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar