AGENDA
Música
Víctor Branch
2016
Divendres 6 de maig, 23h
  • Igualada
Teatre Municipal l'Ateneu

Víctor Branch

Nou concert programat dins del cicle Músiques de Butxaca de l'Ateneu Igualadí, en aquesta ocasió una vibrant nit de Soul de la mà de Víctor Branch, jove cantant de veu impressionat que acaba de publicar el seu primer disc 'Introspective' amb una estrena sonada formant part del cartell de la darrera edició del Black Music Festival. Els mitjans especialitzats el defineixen com un dels nous talents de la música Soul.

Deu són els temes que formen part d'aquest disc. Composicions curtes, enganxoses i intenses, amb una estructura perfecta i bona producció que remeten als clàssics de la música negra.

Un disc amb varietat harmònica, amb referents per a Víctor Branch com Amy Winehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill. Estils diferents però alhora icones i ídols en els seus gèneres. En el seu show s'ofereix un repertori molt ampli i variat, un còctel de temes propis barrejats amb versions de clàssics.

El seu debut al Black Music Festival va marcar l'inici de la gira d'aquest primer àlbum 'Introspective'. Després de Madrid, València, Londres, Barcelona, farà una parada a Músiques de butxaca en format trio just abans de seguir amb la gira cap a Amsterdam.

Preu entrada: 12€ | 10€ amb descomptes.
Venda online aquí.

 

Et pot interessar

Calma
Del 24 al 26 de maig
Igualada
Eduardo Argañarás
Del 16 de maig al 2 de juny
Igualada
Germà Aire, músics
Diumenge 26 de maig, 19h
Igualada
SuperLópez
Dijous 23 de maig, 20h
Igualada