,
28/04/2017
Audiovisual

Documental 'De quan anàvem a peu - Memòria i futur d’Argençola'

El documental 'De quan anàvem a peu - Memòria i futur d’Argençola' forma part del Projecte Argençola Memòria, engegat fa uns anys per l’Ajuntament d’Argençola i l'Associació El Trill.

El vídeo és la continuació de la feina que estant duent a terme al voltant de la conservació de la memòria d’Argençola, ja traduïda en un primer audiovisual que es va presentar fa dos anys, una exposició de fotografies cedides pels veïns i la recollida, selecció i catalogació de tot aquest material.

L’objectiu final és conservar per a la generació present i per a les que vindran després, la memòria dels pares i avis, dels qui van viure a Argençola en el passat, de com eren i de com vivien. I el de fomentar la creació de vincles entre els veïns dels vuit nuclis de població que conformen el terme, implicant-los en projectes d’abast municipal.

El documental ha estat guionat i dirigit de Ton Lleonart i Clara Vila, realitzat per Bernat Enrich i Dan Ortínez, produït de Mariona Miquel i del grafisme se n'ha encarregat Bernat Enrich.

Avui divendres 28 d'abril a les 22:12h de la nit, s'emetrà el documental pel Canal 33.

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.