Jo Jet i Maria Ribot publiquen 8 lyric videos i 1 videoclip del disc 'Sant Llorenç'

19/03/2020

El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’. Un treball entès com una mirada sobre el llegat emocional que deixa el pas de les generacions sobre les persones, els llocs i la societat, simbolitzat en el record d’infantesa.

Aquest plantejament de mirar endavant sense perdre l’essència l’han traduït musicalment afegint al duet la força i l’actitud d’una bateria, en Josep Cordobés.

A principis de març estrenaven el videoclip de la cançó 'Sant Llorenç', realitzat per Ignasi Àvila. I just aquests dies de confinament, han fet públics mitjançant una playlist a Youtube, 8 lyric vídeos per la resta de cançons del disc, també realitzats pel mateix Ignasi Àvila.
 

Més info:
Web Jo Jet i Maria Ribot
Youtube Jo Jet i Maria Ribot
Instagram Jo Jet i Maria Ribot
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.