,
03/08/2020
Audiovisual

Si no ens podem trobar al bosc, el bosc ens trobarà a nosaltres

L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festival als boscos de Clariana a Argençola; un preciós i singular festival on la música i la natura es fusionen per viure una experiència única.

A causa de la situació actual i com molts d'altres festivals i esdeveniments, s'ha hagut d'ajornar fins a l'any vinent. Però les organitzadores, l'han volgut celebrar igualment, ni que fos d'una forma ben diferent. I és que, si no ens podem trobar al bosc, el bosc ens trobarà a nosaltres.

El cantautor bisbalenc Jaume PlaMazoni, es va submergir als boscos de Clariana, per interpretar 'Part d'un tot', mentre part de l'equip del festival ho enregistrava tot, per regalar aquesta vídeo-cançó i fer arribar una mica de música i natura a totes les persones que cada any visiten i fan possible el festival.

Realització i muntatge: Bàrbara Balcells
So: Quico Tretze
Més info: Embosca't Festival

 

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.