,
02/10/2016
Audiovisual

El Guillem Cabrera té un somni. L'ajudem a aconseguir-lo?

El Guillem Cabrera és un jove ballarí de 12 anys de Sant Salvador de Guardiola. Des de ben petit li ha apassionat ballar i va començar a despuntar a l'acadèmia de ballet manresana Olga Roig i en els assajos amb la companyia Tour Jove Ballet a Barcelona.

Vista la passió del Guillem, la seva família el va portar a unes proves a la Royal Ballet School de Londres, amb l'única intenció que el Guillem visqués una gran experiència. La sorpresa va venir quan va ser un dels 12 seleccionats entre els més de 800 que s'havien presentat, per entrar a formar part de l'acadèmia de la Royal.

La família, gràcies a les donacions i el recolzament de diversos particulars i empreses, van aconseguir recaptar part dels 45.000€ anuals que comporta la formació a l'escola. Cal dir, que el fet de ser menor d'edat li impossibilitava l'ajut per part de l'Administració Pública en forma de beques a l'estranger, i tampoc podia acollir-se a ajudes del govern britànic, al no tenir la nacionalitat anglesa.

Al cap d'un any, el Guillem ja ha cursat el primer curs i ha actuat a la Royal Opera House del Covent Garden, en les obres 'El Trencanous' i 'Frankenstein' en el paper del germà petit del científic, cridant l'atenció de la premsa anglesa especialitzada.

De nou, el Guillem necessita un cop de mà per a seguir la seva formació i complir el seu somni de ser un gran ballarí. L'ajudem a aconseguir-lo?

Us deixem amb aquest vídeo promocional, gravat per la productora Zoopa i amb el Guillem ballant una coreografia pròpia al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Més info:
Facebook
Contacte: guillem.rbs@gmail.com
Donacions: IBAN ES96 0081 0330 85 0006070123

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.