,
27/04/2017
Audiovisual

El Projecte Marta presenta l'anunci 'Stop. Tu pots'

El Projecte Marta llença l'anunci 'Stop. Tu pots', presentat a les jornades contra el bullying organitzades pel Colectivo Fu i la Fundació FC Barcelona. Sota l'acrònim Marta s'hi descriu el procés per a una formació pròpia i pels infants basada en la comprensió: "mirem, analitzem, respectem, treballem, aprenem".

El projecte ha fet visible a través de la seva agenda d'actes alguns dels aspectes més silenciats dels comportaments infantils i juvenils vinculats amb l'assetjament escolar i patit pels nens i nenes amb menys recursos. Fins el 15 de maig el Projecte Marta recull idees i propostes contra l'assetjament infantil i juvenil.

Més informació: Facebook Projecte Marta

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.