Els JoKB i les corals igualadines graven la banda sonora del Carnestoltes d'Igualada

01/02/2018

El grup de música igualadí JoKB ha presentat la seva darrera cançó 'El Nostre Amagatall', que ha enregistrat en col·laboració amb les AMPAs de les escoles públiques igualadines, i la veu més de 40 nens i nenes cantaires de les corals Gatzara i Verdums. El tema reivindica la importància de l'escola pública i dels nens i nenes com a part imprescindible de la societat.

La cançó es transformarà en la banda sonora del Carnestoltes d'Igualada d'enguany, ja que des de les AMPAs de les escoles públiques s'organitzarà una comparsa amb el grup com a convidat especial i la cançó com a pal de paller. Les associacions de mares i pares dels centres que hi participaran són: Dolors Martí, Ramon Castelltort, Gabriel Castellà, Emili Vallès i Garcia Fossas.

La peça es va enregistrar a l'Escola de Música d'Igualada pels mateixos membres de la banda, i també ha comptat amb Ronald Rosario com a tècnic de so i mesclador. Mario Patiño de l'Atlàntidas Studio n'ha procurat la masterització. El videoclip també ha estat produït i dirigit pels mateixos integrants de JoKB, així com la postproducció d'aquest.

Més info:
jokb.cat/

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.