,
01/02/2018
Audiovisual

Els JoKB i les corals igualadines graven la banda sonora del Carnestoltes d'Igualada

El grup de música igualadí JoKB ha presentat la seva darrera cançó 'El Nostre Amagatall', que ha enregistrat en col·laboració amb les AMPAs de les escoles públiques igualadines, i la veu més de 40 nens i nenes cantaires de les corals Gatzara i Verdums. El tema reivindica la importància de l'escola pública i dels nens i nenes com a part imprescindible de la societat.

La cançó es transformarà en la banda sonora del Carnestoltes d'Igualada d'enguany, ja que des de les AMPAs de les escoles públiques s'organitzarà una comparsa amb el grup com a convidat especial i la cançó com a pal de paller. Les associacions de mares i pares dels centres que hi participaran són: Dolors Martí, Ramon Castelltort, Gabriel Castellà, Emili Vallès i Garcia Fossas.

La peça es va enregistrar a l'Escola de Música d'Igualada pels mateixos membres de la banda, i també ha comptat amb Ronald Rosario com a tècnic de so i mesclador. Mario Patiño de l'Atlàntidas Studio n'ha procurat la masterització. El videoclip també ha estat produït i dirigit pels mateixos integrants de JoKB, així com la postproducció d'aquest.

Més info:
jokb.cat/

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.