,
31/12/2018
Audiovisual

Espectacle 'Lux Mundi: la llum del món'

Els passats 15 i 16 de desembre va tenir lloc a la Basílica de la Seu de Manresa, l'espectacle 'Lux Mundi: La llum del món', una reinterpretació moderna del miracle de la Llum, que va servir de cloenda de Manresa Capital de la Cultura Catalana 2018.

'Lux Mundi' va ser un espectacle lumínic musical creat, exclusivament, per a vestir de llum i so l’interior de la Col·legiata Basílica de Santa Maria de Manresa (la Seu). La Basílica de la Seu és un dels exemples més representatius del gòtic català, i símbol i icona de la capital del Bages. Un concert de llum que pretenia fer un homenatge al temple manresà creant un espai immersiu on els espectadors podien viure una experiència sense precedents a la ciutat, envoltats en un aclaparador univers de llums i sons.

Equip Lux Mundi
Impulsor i gestor del Projecte: Alfons Rodríguez 'Mister Meister'
Productor: Gabriel Casanova
Ajudant de producció: Gerard3D
Concepte i direcció creativa: Gabriel Casanova i Playmodes Studio
Composició musial: Playmodes Studio
Desenvolupament de software: Playmodes Studio
Creació visual: Gabriel Casanova, Playmodes Studio i Gerard3D
Quartet de corda: Queralt Garcia (violoncel i coordinació), Cèlia Johé (violí), Pepi Izquierdo (viola) i Lu Boixader (contrabaix)
Proveïdors oficials: Sònica i Clymatic
Proveïdor tècnic làser: Cittadini Lasers
Amb el suport d'Endesa i Fundació Bancària La Caixa

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.