,
04/10/2016
Audiovisual

'Perspectiva, El Pliegue' de Sònia Sánchez i Albert Cirera

Us deixem amb un tastet dels treballs que estan realitzant el saxofonista igualadí Albert Cirera amb la bailaora sabadellenca Sònia Sánchez.

El treball duu per títol 'Perspectiva, El Pliegue' i el vídeo ha estat enregistrat a l'Alberg Masia de Vallforners, a Tagamanent.
 

 

Segons la mateixa Sònia Sánchez, "'El Pliegue' és una de les composicions sorgides d'un cicle de laboratoris anomenat 'El inmediatamente al lado', en el qual porto investigant des del setembre del 2011. Aquests laboratoris es generen prenent el cos com a primer agent polític i l'afinitat com a sistema, per donar lloc a una successió de trobades i composicions per tal de crear espais íntims, comuns, moments de reciprocitat. En aquest treball, em centro en la memòria interna i externa de cada plec i desplegament, sorgida dels sons i els silencis, les melodies i les dissonàncies, les passions i les comprensions, les actituds i els gestos. Utilitzant cada experiència com un moviment intern del sòl que crea el relleu i les textures en la dramatúrgia".

"'El Pliegue' es prepara per a l'evolució, que em porta a ser el centre del plec, acompanyada del saxofonista Albert Cirera que farà de perspectiva i la perspectiva, per la seva naturalesa, no constitueix una visió única i rígida, sinó que varia segons el punt d'observació adoptat. 'Perspectiva, El Pliegue' reneix com una rememoració de la pròpia peça i de tots els escenaris visitats en soledat, per arribar a un voler compartir".

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses...

03/08/2020
L'últim cap de setmana de juliol, s'hauria d'haver celebrat una nova edició de l'Embosca't Festiv
25/03/2020
El cantautor i músic igualadí Quico Tretze, confinat des de fa 13 dies com tota la població de la Conca d'Òdena, ha fet una adaptació al català de la cançó 'The Song Of Good Hope' del cantautor irlandès Glen Hansard.
19/03/2020
El duet manresà Jo Jet i Maria Ribot ha publicat recentment el seu tercer disc ‘Sant Llorenç’.
17/01/2020
Ja s'ha estrenat el nou anunci de Heineken, protagonitzat per l'actor Daniel Craig, que es va rodar en part el passat maig a Cardona.
25/11/2019
Després de sorprendre fa uns mesos amb l'EP de debut 'Pren-t'ho amb calma', la banda igualadina Marialluïsa estrena ara 'Miracle', el primer videoclip i single d'avançament del que serà el seu primer llarga durada, que sortirà a principis de 2020
30/07/2019
El músic igualadí Marc Mateu, alter ego de Red Pèrill, ha presentat el videoclip 'Som el que som', la cançó de l'estiu d'iCat FM.
24/05/2019
Red Pèrill, àlies del músic igualadí Marc Mateu, ha tornat a l'escena musical amb un single, 'La Clau'. És l'avançament del que serà el seu tercer treball, un llançament en dos temps, els EPs 'Aquari' i 'Safari'.