Foto: 

Raquel Otín

Beth Rodergas: “Sóc una persona a qui li agrada molt poc la rutina”

La cantant, actriu i dissenyadora presenta nova col·lecció de la seva marca de roba infantil al Rec.0, on també oferirà una actuació musical
Goretti Martínez
,
07/05/2018
Família
Del 9 al 12 de maig, torna el Rec.0 Experimental Stores, el festival de pop-up stores de moda més gran d’Europa, amb més d'un centenar de botigues efímeres instal·lades en espais industrials. El festival reuneix moda, cultura i gastronomia en un esdeveniment que revoluciona la ciutat d’Igualada durant quatre dies. Dins del Rec.0, Reckids és l’espai dedicat a la moda infantil. Allà trobarem marques com Boboli, Picnik, 1+ in the Family, Niuborn, Yporqué, Micu Micu, Mamadú, Mon Marcel, Beans Barcelona i LittleLia by Beth. Aquesta darrera marca és present al Rec.0 per cinquena edició. La seva ànima és la Beth Rodergas (Súria, 1981), cantant, actriu, dissenyadora i empresària qui, a més de presentar nova col·lecció a Igualada, oferirà una actuació musical per a petits i grans. Parlem amb ella sobre el Rec, LittleLia i la resta de projectes que té en marxa.
“Tinc en ment la gravació d’un disc en castellà i, pel 2019, hi haurà projecte teatral i literari, si tot va bé”

- Quina relació tens amb el Rec? Què t'agrada de ser-hi?
M’encanta el Rec! Abans d’anar-hi com a marca ja hi havia anat com a clienta i em semblava super xulo. Ara ja serà la cinquena edició que hi participem amb LittleLia i la veritat es que es un esdeveniment molt bonic. Esgotador, això sí. Molta gent, moltes vendes, però també molts somriures, bon rotllo, amics... Són dies intensos.

- Què has preparat per a la teva actuació?
Farem un repertori que combina temes propis dels meus últims dos treballs, amb alguna versió d’artistes que jo admiro moltíssim… Serà distès i en acústic, perquè en puguin gaudir petits i grans.

- Com definiries la filosofia de LittleLia? Com treballes a l'hora de dissenyar i confeccionar la roba?
Fins ara érem una marca 100% handmade, ho cosíem tot nosaltres. Ara just estem en un canvi. Passem a fer una producció més gran. Això sí, de proximitat -ens ho cusen tot a Mataró-. I estrenem en uns dies nova imatge i nova web. La idea es créixer, ja que és la demanda que hem sentit durant aquest temps per part de la gent. Adorem els estampats vintage i la comoditat. Volem que els nens i nenes estiguin ben guapos i alhora ben còmodes per poder sentir-se lliures a l’hora de jugar.

- Com resulta la compaginació entre les teves múltiples facetes?
Sóc una persona a qui li agrada molt poc la rutina. Així que compaginar la feina de cantant, actriu, mare, empresària o dissenyadora, com li vulguis dir, ja m’agrada. És una mica caos, però penso que m’ho organitzo prou bé i tinc la gran sort que els meus fills tenen uns avis i àvies “estupendos” que sempre que ho necessitem ens ajuden moltíssim


Actuació de la Beth al Rec.0 | FOTO: Marc Vila

- Ens pots explicar els projectes que tens entre mans actualment?
Ara estic força centrada en LittleLia, sobretot amb el llançament de la nova col·lecció que, per cert, la tindrem al Rec en exclusiva i la següent setmana ja estarà disponible on line. De concerts en tinc uns quants, el dissabte 12 al Rec, el 19 a Puig-reig amb la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (‘Tossudament Llach’), el 16 de juny a Girona... I, a l’agost, serem amb LittleLia a Pals, al festival White Summer, on també faré algun concert. També tinc en ment la gravació d’un disc en castellà i, pel 2019, hi haurà projecte teatral i literari, si tot va bé.

- Algun somni de futur?
M’encantaria anar a Sud Amèrica i Centre Amèrica amb el futur disc en castellà. No dependrà de mi però és una cosa que m’encantaria.


Una imatge de l'espai RecKids al Rec.0 | FOTO: Marc Vila

La Beth actuarà el dissabte, a les sis de la tarda, a l’escenari Rec Sol. Però la programació cultural destinada a les famílies no s’acaba aquí: també hi haurà l’actuació de Red Perill, hip hop i contes en anglès. En total hi haurà quatre escenaris per on passaran grups com Renaldo & Clara, Bastante, Suzanna & The Randomites o La Séptima Trastada, una desena de DJ i els programes radiofònics Feedbac de Ràdio Flaixbac i La Segona hora de Rac1. A més, hi haurà presentacions de llibres, projeccions audiovisuals i dansa en diferents espais del circuit.
 

Més informació: 

Web LittleLia
Web Rec.0

A

També et pot interessar