Ateneu Cinema
c/ Sant Pau, 9
08700 - Igualada
  • 938 030 763
  • entrades@ateneucinema.cat

Què hi pots fer?

Litus
Arts
Dijous 19 de desembre, 20h

Cartellera

Adiós

Adiós

Sinopsi

Juan (Mario Casas), pres en tercer grau i pare de família, aconsegueix un permís per assistir a la comunió de la seva filla a Sevilla. Però la mort accidental de la nena destapa tot un entramat de corrupció policial i narcotràfic, i el cas acaba en mans d'Eli, una inspectora que haurà de lluitar amb els recels d'un sector de la policia i del pare de la petita, que vol fer justícia pel seu compte. 

Horaris: 

Divendres 6 de desembre: 18:30h
Dissabte 7 de desembre: 19:30h
Dilluns 9 de desembre: 17:00h

Frozen II

Frozen II

Sinopsi

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta l'està cridant i amenaça el seu regne. Amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendran un viatge perillós i inoblidable. A 'Frozen', Elsa tenia por que els seus poders fossin massa per al món. A 'Frozen 2', desitjarà que siguin suficients. Seqüela de 'Frozen. El reino del hielo' (2013), el film d'animació més taquiller de la història del cinema, guanyador de l'Oscar a la millor pel·lícula animada. Reunirà el mateix equip artístic i tècnic de l'original.

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre
Divendres: 16:00h
Dissabte: 17:00h
Diumenge: 17:00h
Dimecres: 18:15h
Dijous: 17:30h

VOSE
El irlandés

El irlandés

Sinopsi

Frank Sheeran va ser un veterà de la Segona Guerra Mundial, estafador i sicari que va treballar amb algunes de les figures més destacades del s. XX. 'El irlandés' és la crònica d'un dels grans misteris sense resoldre del país: la desaparició del llegendari sindicalista Jimmy Hoffa; un gran viatge pels tèrbols entramats del crim organitzat: els seus mecanismes interns, rivalitats i la seva connexió amb la política. Adaptació del llibre 'I Heard You Paint Houses', de Charles Brandt, a càrrec del guionista Steven Zaillian ('La lista de Schindler', 'American Gangster').

Horaris: 

Del 6 al 12 de desembre
Divendres: 21:00h
Dissabte: 22:00h
Diumenge: 19:30h
Dilluns: 19:30h
Dimecres: 20:45h

Retrato de una mujer en llamas

Retrato de una mujer en llamas

Sinopsi

França, 1770. Marianne, una pintora, rep un encàrrec que consisteix en realitzar el retrat de noces d'Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent i que té seriosos dubtes respecte el seu pròxim matrimoni. Marianne ha de retratar-la sense el seu coneixement, motiu pel qual es dedica a investigar-la a diari. 

Horaris: 

Dijous 12 de desembre: 20:00 | 22:00h