Ateneu Cinema
c/ Sant Pau, 9
08700 - Igualada
  • 938 030 763
  • entrades@ateneucinema.cat

Cartellera

Los Croods. Una nueva era

Sinopsi

Obligats a partir a la recerca d'un nou lloc on viure, la primera família prehistòrica s'aventura a explorar el món amb l'objectiu de localitzar un lloc més segur al qual anomenar llar. Però quan troben un idíl·lic que compleix amb totes les seves necessitats, es troben que aquest lloc amaga una sorpresa: hi ha una altra família que ja viu allí, els Masmejor.

I és que els Masmejor, amb la seva elaborada casa en un arbre, les seves sorprenents invencions i els seus enormes horts, van un parell de passos per davant dels Croods en l'escala evolutiva. Quan els reben com els seus primers convidats, no triguen a sorgir tensions entre els nostres estimats cavernícoles i els seus nous i moderns semblants. 

Horaris: 

Dissabte 16 de gener: 17:00h
Diumenge 17 de gener: 17:00h

Madame Curie

Sinopsi

La pel·lícula narra la història de la química Marie Curie i el seu marit, en Pierre Curie, basant-se en la novel·la homònima de Lauren Redniss. El matrimoni va desenvolupar la teoria de la radioactivitat i van descobrir el radi i el poloni. El treball de tota una vida i les conseqüències que van comportar els seus descobriments emmarcats en una pel·lícula que reflecteix el començament de l'era nuclear.

Horaris: 

Divendres 15 de gener: 19:00h
Dissabte 16 de gener: 19:15h

Deseando amar (In The Mood for Love)

Sinopsi

Hong Kong, 1962. Chow Mo-*Wan i Su Li-Zhen viuen en el mateix edifici. Tots dos es van mudar amb les seves respectives parelles el mateix dia. El primer treballa com a redactor cap en un diari local conegut, la segona és una jove secretària que, davant els constants viatges del seu marit, passa molt temps sola a casa. Els dos protagonistes, envaïts per la solitud, comencen a passar temps junts. Un dia, sense saber realment com, descobreixen que els seus respectius cònjuges estan vivint una relació amorosa entre ells. 

Horaris: 

Diumenge 17 de gener: 19:15h
Dimecres 20 de gener: 19:00h (VOS)

Tipitips

Sinopsi

En aquest migmetratge podem trobar una col·lecció de vuit curts animats per a nens, protagonitzats pels personatges Nallegrisen, Fågel, Talle i Kanin. Les històries se centren en els reptes als quals hem d'enfrontar-nos a la vida, com discutir amb un amic o la tristesa de perdre un ésser estimat, però també mostra moments feliços que qualsevol persona pot experimentar. 

Aquest conjunt de curts està dirigit per Jessica Laurén, basats en els populars llibres de Stina Wirsén, autora i il·lustradora de contes per a nens, i narrats per la veu de Gunnar Bolin. Les diferents situacions diàries de la vida d'aquests personatges estan il·lustrades de forma que els nens les comprenguin i aprenguin d'elles. 

Horaris: 

Dissabte 16 de gener: 12:00h