Família
,
2017
Dijous 5 de gener, 18:30h
Port dels Alfacs (arribada)
La Ràpita

Cavalcada de Reis de La Ràpita

Arribada dels Reis Mags d'Orient amb vaixell al Port dels Alfacs de La Ràpita amb la posterior cavalcada amb els patges reials i grups d'animació.

Recorregut: 
Moll de Ribera (Club Nàutic), Av. dels Alfacs, C. Sant Francesc, Plaça del Cóc, Plaça Carles III, C. Constància, C. Sant Isidre, Av. Pare Castro i fins al Parc de Garbí.
Finalment els Reis Mags d'Orient acompanyats dels patges reials faran estada al pessebre vivent del Parc de Garbí per entregar l'or, l'encens i la mirra.

Posteriorment la tornada serà a tavés del Parc de Garbí, Av. Pare Castro, C. Músic Amela fins al Casal Cultural "El Maset" on faran entrega dels regals a tots els xiquets i xiquetes.

*Abans però, hi ha programada una concentració a les 17:30h per a la crida dels Reis Mags d'Orient amb l'arrossegament de llaunes tal i com feien els avantpassats. 
Tindran lloc dos itineraris:
1) A l'Església Nova i transcorrerà per Av. Catalunya, Av. Jacint Verdaguer, Av. Constitució, Av. dels Alfacs i arribada al Moll de Ribera.
2) A l'Ajuntament amb el següent itinerari, C. Constància, C. Sant Sebastià, Av. Sagrat Cor, C. Sant Josep, Plaça Carles III, Plaça del Cóc, C. Sant Francesc i arribada al Moll de Ribera.

  • imatge de control 1per1