Jump to navigation
Dissabte 18 de maig, 18h
Diumenge 19 de maig
Diumenge 19 de maig, 10h
Del 4 al 19 de maig
Del 18 al 20 de maig
Dies 17, 18, 24 i 25 de maig
Del 9 al 26 de maig
Del 23 al 26 de maig
Maridatge gastronòmic de primavera a LaFou Celler de Batea, una experiència que inclou tast a la vinya, visita al celler i dinar maridatge exclusiu, dirigit per Ramon Roqueta - enòleg i propietari del celler-, elaborat pel Restaurant Miralles.
Menú: - Remolatxa amb anguila fumada del Delta de l'Ebre i anet. - Ventresca de tonyina Balfegó amb crema d'espàrrecs blancs i soja. - Calçot cruixent farcit de sardina. - Caneló d'alvocat i llagostins de La Ràpita amb salsa japonesa picant. - Costelles de corder amb crosta d'herbes aromàtiques amb fruits secs i cous cous amb bolets. - Mousse de formatge de cabra amb gelat de romaní amb mel i taronja. Celler: LaFou El Sender, LaFou Els Amelers i LaFou de Batea. Cafè, pa i aigües.
Preu: 45€ / persona (màxim 20 persones) Places limitades | Imprescindible reserva prèvia.
646 850 277 | visites@lafou.net
LaFou Celler
Web LaFou Celler