Maridatge Gastronòmic de Primavera - LaFou Celler 2018

Maridatge gastronòmic de primavera a LaFou Celler de Batea, una experiència que inclou tast a la vinya, visita al celler i dinar maridatge exclusiu, dirigit per Ramon Roqueta - enòleg i propietari del celler-, elaborat pel Restaurant Miralles.
Menú:
- Remolatxa amb anguila fumada del Delta de l'Ebre i anet.
- Ventresca de tonyina Balfegó amb crema d'espàrrecs blancs i soja.
- Calçot cruixent farcit de sardina.
- Caneló d'alvocat i llagostins de La Ràpita amb salsa japonesa picant.
- Costelles de corder amb crosta d'herbes aromàtiques amb fruits secs i cous cous amb bolets.
- Mousse de formatge de cabra amb gelat de romaní amb mel i taronja.
Celler: LaFou El Sender, LaFou Els Amelers i LaFou de Batea.
Cafè, pa i aigües.
Preu: 45€ / persona (màxim 20 persones)
Places limitades | Imprescindible reserva prèvia.
646 850 277 | visites@lafou.net
LaFou Celler
Web LaFou Celler
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.