Menjar i beure
,
2018
Dissabte 12 de maig, 11:30h
LaFou Celler
Batea

Maridatge Gastronòmic de Primavera a LaFou Celler

Maridatge gastronòmic de primavera a LaFou Celler de Batea, una experiència que inclou tast a la vinya, visita al celler i dinar maridatge exclusiu, dirigit per Ramon Roqueta - enòleg i propietari del celler-, elaborat pel Restaurant Miralles

Menú
- Remolatxa amb anguila fumada del Delta de l'Ebre i anet. 
- Ventresca de tonyina Balfegó amb crema d'espàrrecs blancs i soja. 
- Calçot cruixent farcit de sardina. 
- Caneló d'alvocat i llagostins de La Ràpita amb salsa japonesa picant. 
- Costelles de corder amb crosta d'herbes aromàtiques amb fruits secs i cous cous amb bolets.
- Mousse de formatge de cabra amb gelat de romaní amb mel i taronja. 
Celler: LaFou El Sender, LaFou Els Amelers i LaFou de Batea. 
Cafè, pa i aigües. 

Preu: 

Preu: 45€ / persona (màxim 20 persones)
Places limitades | Imprescindible reserva prèvia. 

Inscripcions: 

646 850 277 | visites@lafou.net

Organitza: 

LaFou Celler

Més informació: 

  • imatge de control 1per1