AGENDA
Menjar i beure
XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina - Alcanar 2018
2018
Del 30 de novembre al 23 de desembre
  • Alcanar
Alcanar i les Cases d'Alcanar

XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina

25a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina, en què els restauradors del Col·lectiu de Cuina d'Alcanar i les Cases d'Alcanar ofereixen menús amb la clementina com a producte estrella dels seus plats, tant de cuina casolana d’arrel tradicional com amb creacions més agosarades de la cuina d’autor.

*La Clementina d’Alcanar, que es consumeix en òptimes condicions entre els mesos de novembre i febrer, està inclosa dins la Indicació Geogràfica Protegida (IGP “Clementines de les Terres de l’Ebre” i destaca per la seva qualitat, conferida per les condicions climàtiques i els sòls canareus.

Programa: 

Consulta menús, preus i restaurants aquí (enllaç PDF).

Organitza: 

Ajuntament d'Alcanar.

Més informació: 

Et pot interessar

Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 19 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Del 13 de juny al 13 de juliol
Figueres
Exposició 'Europa fa 1 milió d'anys'
Del 15 de març al 28 d'abril
Amposta
Pintura rupestre al Cocó de la Gralla
Diumenge 21 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Dia Mundial del Teatre - EtcA 2019
Dimecres 27 de març
Amposta
X Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta - 2019
De l'1 al 31 de març
Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca, Vilalba dels Arcs