Espectacles
,
2019
Dissabte 27 de juliol, 20h
Museu del Ferrocarril
Móra la Nova

Bateig ferroviari amb l'espectacle 'Abans del viatge'

Segona edició del 'Bateig ferroviari' del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, adreçat als xiquets i xiquetes de totes les edats, que consistirà en el lliurament d'un 'carnet de ferroviari' i un viatge amb amics i failiars en la vagoneta de passeig 'El Tro' per les instal·lacions del Museu.

Coincidint amb el 'Bateig Ferroviari', s’estrenarà l’espectacle site specific de dansa i música de violoncel 'Abans del viatge', a càrrec de Jaume Fraga, Toni Aparisi i Iris Pintos, vinculats a l'Escola de Música i Dansa de Móra d'Ebre. Està inspirat en el tren que ens porta d'estació en estació, d'etapa en etapa, i que ens fa gaudir del camí tota vegada que contemplem el que deixem enrere en el mateix instant en què apreciem un nou paisatge que apareix i, de immediat, torna a quedar fora de la nostra mirada.

*L'actuació forma part del cicle 'Ebre, Música & Patrimoni', que coordinen el Museu de les Terres de l'Ebre i el Departament de Cultura. 

Preu: 

Entrada lliure i gratuïta

Inscripcions: 

*En cas que es desitgi rebre el 'carnet de ferroviari', cal enviar un correu electrònic a promocio@museuferrocarril.org amb el nom del xiquet o la xiqueta.

Organitza: 

Museu del Ferrocarril de Móra la Nova

Col·labora: 

Museu de les Terres de l'Ebre i Montaña Assessors

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar