Jump to navigation
Dimarts 19 de març, 13:30h
Dissabte 23 de març, 12h
Del 8 al 24 de març
Cada dijous
De l'1 al 24 de març
A partir del 25 de gener
Mes de març
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús.
Restaurants participants: - Amposta: Petit Cafè - Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta - La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar - Ulldecona: L'Antic Molí - Freginals: Lo Racó del Montsià - Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta - L'Ampolla: La Barraca
Menús, preus i restaurants (properament aquí)
Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.
Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre
Facebook Ramaders de la Serra del Montsià