Menjar i beure
,
2019
Del 8 al 30 de juny
Restaurants col·laboradors
Freginals, Ulldecona, La Ràpita, Amposta, L'Ampolla i Santa Bàrbara

IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià

Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús. 

Restaurants participants
- Amposta: Petit Cafè
- Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta
- La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar
- Ulldecona: L'Antic Molí
- Freginals: Lo Racó del Montsià
- Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta
- L'Ampolla: La Barraca

Programa: 

Menús, preus i restaurants (properament aquí)

Organitza: 

Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.

Col·labora: 

Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre

Més informació: 

  • imatge de control 1per1