AGENDA
Menjar i beure
IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic - Serra del Montsià 2019
2019
Del 8 al 30 de juny
  • Freginals, Ulldecona, La Ràpita, Amposta, L'Ampolla i Santa Bàrbara
Restaurants col·laboradors

IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià

Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús. 

Restaurants participants
- Amposta: Petit Cafè
- Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta
- La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar
- Ulldecona: L'Antic Molí
- Freginals: Lo Racó del Montsià
- Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta
- L'Ampolla: La Barraca

Programa: 

Menús, preus i restaurants (properament aquí)

Organitza: 

Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.

Col·labora: 

Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre

Més informació: 

Et pot interessar

Orígens - La Ràpita 2019
De l'11 al 13 d'octubre
La Ràpita
Contalles del Delta - MónNatura Delta de l'Ebre
Dies 23 i 24 d'agost, 19h
Amposta
Exposició 'La meua terra és de colors' d'Emilio Zaragoza
Del 9 d'agost al 28 de setembre
Sant Jaume d'Enveja
Festa Major - Garcia 2019
Del 9 al 18 d'agost
Garcia
Festa Major d'Agost de les Cases d'Alcanar, 2019
Del 15 al 25 d'agost
Alcanar
26è Tradicionarius a Roquetes, 2019
Dissabte 24 d'agost, 17h
Roquetes
Festes Majors de Corbera d'Ebre, 2019
Del 9 al 19 d'agost
Corbera d'Ebre
Sukre, músics, duet
Divendres 23 d'agost, 21:30h
La Ràpita