AGENDA
Menjar i beure
IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic - Serra del Montsià 2019
2019
Del 8 al 30 de juny
  • Freginals, Ulldecona, La Ràpita, Amposta, L'Ampolla i Santa Bàrbara
Restaurants col·laboradors

IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià

Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús. 

Restaurants participants
- Amposta: Petit Cafè
- Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta
- La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar
- Ulldecona: L'Antic Molí
- Freginals: Lo Racó del Montsià
- Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta
- L'Ampolla: La Barraca

Programa: 

Menús, preus i restaurants (properament aquí)

Organitza: 

Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.

Col·labora: 

Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre

Més informació: 

Et pot interessar

LaBinota - Curs 2020-2021
De l'1 de juny a l'11 de setembre
Tortosa
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Dissabte 27 de juny, 17h
Mas de Barberans
Concert de Sopa de Cabra
Dissabte 14 de novembre, 21h
Lleida
XVII Festa de la Cirera - Paüls 2020
Dies 6 i 7 de juny
Paüls
Jornades Gastronòmiques #JoMenjoACasa, La Ràpita, 2020
Del 8 de maig al 28 de juny
La Ràpita
Espectacle 'Josafat' - Cia. Passabarret
Dissabte 6 de juny, 20h
Tortosa