AGENDA
Menjar i beure
IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic - Serra del Montsià 2019
2019
Del 8 al 30 de juny
  • Freginals, Ulldecona, La Ràpita, Amposta, L'Ampolla i Santa Bàrbara
Restaurants col·laboradors

IV Jornades Gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià

Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús. 

Restaurants participants
- Amposta: Petit Cafè
- Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta
- La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar
- Ulldecona: L'Antic Molí
- Freginals: Lo Racó del Montsià
- Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta
- L'Ampolla: La Barraca

Programa: 

Menús, preus i restaurants (properament aquí)

Organitza: 

Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.

Col·labora: 

Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre

Més informació: 

Et pot interessar

Presentació Riu d'Art - Riba-roja d'Ebre 2019
Dissabte 22 de juny, 19h
Riba-roja d'Ebre
Recorregut ornitològic amb Lo Roget - Ascó 2019
Dissabte 22 de juny, 9:45h
Ascó
Sant Joan - La Ràpita 2019
Diumenge 23 de juny, 20:30h
La Ràpita
41è Aniversari de la Segregació - Sant Jaume d'Enveja 2019
Del 8 de juny al 16 de juliol
Sant Jaume d'Enveja
XXV Diada dels Fideus Rossejats - L'Ametlla de Mar 2019
Diumenge 7 de juliol, 10h
L'Ametlla de Mar
Exposició 'Ebrergent' - Lo Pati 2019
Del 8 de juny al 28 de juliol
Amposta