Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Quarta edició de les Jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, amb tot el mes de juny per degustar els plats de corder i/o cabrit ecològic que els restaurants participants oferiran en els seus menús.
Restaurants participants: - Amposta: Petit Cafè - Poblenou del Delta: L'Agadir del Delta - La Ràpita: Albert Guzmán | Tito's Gastrobar - Ulldecona: L'Antic Molí - Freginals: Lo Racó del Montsià - Santa Bàrbara: Restaurant Diego | Venta de la Punta - L'Ampolla: La Barraca
Menús, preus i restaurants (properament aquí)
Associació de Ramaders de la Serra del Montsià i La Fardasqueta.
Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre
Facebook Ramaders de la Serra del Montsià