Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Menú degustació especial per a la Nit de Nadal de l'Hotel Restaurant Diego, amenitzat amb Dj.
Menú: - Entrants selectes Diego --- Carpaccio de ventresca de tonyina amb oli d'oliva --- Carpaccio de llagostins --- Tàrtar de salmó salvatge - Crema de galeres amb cruixent de moniato - Caneló de marisc del Delta - Rap guisat amb carxofes i llagostins - Sorbet de mandarina - Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona Postres: Gelat de torró amb xocolata calenta Cafès i torrons. Vins i Caves del Celler
45€ (Iva inclòs)
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego