AGENDA
Menjar i beure
Filet de vedella amb foie d'ànec - Hotel Restaurant Diego
2019
Dimarts 24 de desembre, 21h
  • Santa Bàrbara
Hotel Restaurant Diego

Menú de la Nit de Nadal - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació especial per a la Nit de Nadal de l'Hotel Restaurant Diego, amenitzat amb Dj. 

Menú
- Entrants selectes Diego
--- Carpaccio de ventresca de tonyina amb oli d'oliva
--- Carpaccio de llagostins
--- Tàrtar de salmó salvatge
- Crema de galeres amb cruixent de moniato
- Caneló de marisc del Delta
- Rap guisat amb carxofes i llagostins
- Sorbet de mandarina
- Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona
Postres: Gelat de torró amb xocolata calenta
Cafès i torrons.
Vins i Caves del Celler

Preu: 

45€ (Iva inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Et pot interessar

II Festa de l'Ecoturisme del Delta de l'Ebre - 2020
Dies 6, 7 i 8 de març
Sant Jaume d'Enveja
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 10 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Montse Castellà
Diumenge 8 de març, 19h
La Ràpita
6a Ruta de Tapes - Jesús 2020
Del 14 al 16 i del 21 al 23 de febrer
Jesús
Mercat de 2a mà 'La Segona Volta' - Roquetes 2020
Dissabte 7 de març, de 10 a 13h
Roquetes
MónNatura Delta de l’Ebre
Del 19 al 23 de febrer
Amposta
Diumenge 23 de febrer, 11h
Roquetes