AGENDA
Menjar i beure
Filet de vedella amb foie d'ànec - Hotel Restaurant Diego
2019
Dimarts 24 de desembre, 21h
  • Santa Bàrbara
Hotel Restaurant Diego

Menú de la Nit de Nadal - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació especial per a la Nit de Nadal de l'Hotel Restaurant Diego, amenitzat amb Dj. 

Menú
- Entrants selectes Diego
--- Carpaccio de ventresca de tonyina amb oli d'oliva
--- Carpaccio de llagostins
--- Tàrtar de salmó salvatge
- Crema de galeres amb cruixent de moniato
- Caneló de marisc del Delta
- Rap guisat amb carxofes i llagostins
- Sorbet de mandarina
- Filet de vedella amb foie d'ànec i crema de tòfona
Postres: Gelat de torró amb xocolata calenta
Cafès i torrons.
Vins i Caves del Celler

Preu: 

45€ (Iva inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Et pot interessar

International Dub Gathering - L'Aldea 2020
Dies 2, 3 i 4 d'abril
L'Aldea
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 10 d'abril, 11h
Mas de Barberans
La nena dels pardals
Dissabte 9 de maig, 20h
Tortosa
Divendres 17 d'abril, 20:30h
Tortosa
Exposició 'Abstracció' de Josep Bernat
Del 14 de març al 26 d'abril
Tortosa
Mercat de 2a mà 'La Segona Volta' - Roquetes 2020
Dissabte 4 d'abril, de 10 a 13h
Roquetes
Concert de Sopa de Cabra
Dissabte 14 de novembre, 21h
Lleida
Exposició 'Muntanyes a la prehistòria: L'arqueologia al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici'
Del 6 de desembre al 30 de maig
Sort