AGENDA
Menjar i beure
Amanida de carxofes amb pinyons i parmesà - Hotel Restaurant Diego
2019
Mes de desembre
  • Santa Bàrbara
Hotel Restaurant Diego

Menú degustació de desembre - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes de desembre de l'Hotel Restaurant Diego. 

Menú
- Amanida de carxofes amb pinyons i formatge parmesà
- Crema de crancs amb cruixent de moniato
- Suprema de lluç al donosti amb cors de carxofa
- Xarrup de mandarina
- Caneló de rabo de bou amb parmentier de carabassa
Postres: Mousse de maracujà
Cafès
Aigües i vins del Celler

Preu: 

35€ (Iva inclòs)

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

Et pot interessar

Tribut a Sinatra - Amposta 2020
Dies 7 i 8 de febrer
Amposta
Festa de Sant Antoni - Alcanar 2020
Dies 25 i 26 de gener
Alcanar
Xerrada 'L'oli de ginebre' - Tivissa 2020
Dissabte 25 de gener, 19h
Tivissa
Documental 'Mas de la Solfa'
Dijous 6 de febrer, 20h
Tortosa
X Biennal d'Art de Girona, 2019, 2020
Del 13 de desembre al 22 de febrer
Girona
Festes de la Candelera - L'Ametlla de Mar 2020
Del 31 de gener al 4 de febrer
L'Ametlla de Mar
Itaca Band
Dissabte 25 de gener, 00:45h
L'Ametlla de Mar
Exposició 'Aigua, Sol i Ferro' de Josep Maria Balagué
Del 30 de novembre a l'1 de març
Tortosa