Música
,
2019

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries: Viatge a Buda

Espectacle 'Viatge a Buda', de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que servirà per presentar els temes que componen el seu nou disc 'Viatge a Buda', un treball que s’inspira en el costumisme de cançons de Josep Bo com “Gegant de Ferro” —nom amb què era popularment conegut el Far de Buda— i “Dies de Festa”.

Precisament la voluntat d’aquest nou àlbum del grup és fer un viatge en el temps per rememorar l’època en què la música era un element festiu en plenitud. Ajudant-se de la màgia del cinema, la formació permet al públic reviure l’etapa dels llegendaris Far de Buda i el Vaporet Anita, mostrant com navegaven els antics vapors del riu i com el far més alt del món il·luminava des de l’illa de Buda.

Tot això està concebut en un espectacle que barreja la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Dalt de l’escenari se citen la tradició i la modernitat amb un ventall de possibilitats que inclou les cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies a través de les quals es recreen elements històrics en 3D.

Preu: 

12€ taquilla | 10€ anticipada (comprar entrada aquí - enllaç)

Organitza: 

Produccions La Simpàtica i Patronat de La Passio d'Ulldecona

Col·labora: 

Ajuntament d'Ulldecona

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1