Espectacles
,
2019
Dissabte 28 de desembre
Museu del Ferrocarril
Móra la Nova

Teatre 'L'esperit del Nadal'

Segona edició de la representació teatral del conte 'L’Esperit del Nadal', escrit expressament per aquesta ocasió, a càrrec del Grup de Teatre L'Estació. Una aventura familiar que inclou un petit recorregut en tren per les instal·lacions del Museu i que portarà els espectadors fins a l’Orient a visitar els Reis Mags durant els preparatius de la Cavalcada.

Horari: 

Dies 21, 22 i 28 de desembre: 17:30 i 19h

Sinopsi: 

El conte ens explica la història del Manolo, un mosso de l’estació de Móra la Nova, que ha perdut la il·lusió pel Nadal. Els seus amics, la cuinera Amèlia i el maquinista Ramon, s’aliaran amb un personatge fantàstic, l’Esperit del Nadal, per ajudar al Manolo a recuperar la il·lusió per aquetes festes. Per fer-ho, descobriran un secret que s’amaga a l’estació de tren i que acabarà provocant un viatge a l’Orient per conèixer els Reis Mags i gaudir de la seva saviesa.

Preu: 

10€ (comprar entrades aquí - enllaç)

Preus familiars: El preu unitari de les entrades disminueix en funció de les entrades que adquiriu. Les dos primeres entrades tenen un cost unitari de 10€, si en compreu tres el preu unitari serà de 9€ i, a partir d’una compra de quatre entrades, el preu unitari serà de 8€.

*Els menors de 2 anys o menys que no ocupin seient, tindran l’entrada gratuïta.

Organitza: 

Museu del Ferrocarril a Móra la Nova.

Col·labora: 

Ajuntament de Móra la Nova.

  • imatge de control 1per1