Espectacles
,
2019
Dimecres 11 de setembre, 23h
Teatre Orfeó Montsià
Ulldecona

Teatre 'Orgasmes: La comèdia més romàntica'

En el marc de les Festes Quinquennals d'Ulldecona, representació teatral de 'Orgasmes: la comèdia més romàntica', de Dan Israely, amb Roger Pera i Sam Sánchez, i dirigida per Oscar Contreras. Una divertida comèdia que reflexiona sobre les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. 

Sinopsi: 

Una comèdia sobre els dos sexes: les seves diferències, les seves virtuts, les seves debilitats, les seves actituds i, sobretot, la manera com al final, inevitablement, l'un i l'altre es complementen la mar de bé. Per què els homes i les dones no poden portar-se bé?
 
Perquè Déu va crear primer l'home però, amb les presses pròpies de l'estrès de l'època, va cometre alguns errors de principiant. Va perfeccionar de seguida el model i va crear a la dona. Entre tots dos hi va haver algunes diferències físiques evidents, però també de tipus emocional i de comportament. Cervell i cor no obeïen a les demandes de la mateixa manera. Aquests desajustos de tipus racional i emocional han mantingut homes i dones a mata-degolla fins ara. Però el sexe és poderós, ens atrau i ens uneix. I aconsegueix que, en definitiva, ens puguem estimar i respectar com a parella. De fet tots som el resultat d'un orgasme...

Preu: 

Taquilla: 18€ (una hora abans de la funció).
Anticipada: 16€. Dies 9 i 10 de setembre, de 19 a 20h, a la taquilla del Teatre.
Comprar entrades en línia aquí - enllaç
 

Organitza: 

Ajuntament d'Ulldecona

Col·labora: 

Patronat de La Passió d'Ulldecona

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar