AGENDA
Menjar i beure
X Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta - 2019
2019
De l'1 al 31 de març
  • Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs
Diversos restaurants

X Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. 

Restaurants
- Batea: Restaurant Miravall
- Bot: Hotel Restaurant Can Josep | Braseria Laia
- Gandesa: Restaurant Càtering Coll del Moro | Hotel Restaurant Piqué | Restaurant enogastronòmic El Bistrot | Restaurant Rambla | Restaurant Sibarites
- Horta de Sant Joan: Hotel Restaurant Miralles | Restaurant Venta la Parra
- Pinell de Brai: Restaurant Ca l'Àngel
- La Pobla de Massaluca: Restaurant Càmping Portmassaluca
- Vilalba dels Arcs: Hotel Restaurant Nou Moderno

Programa: 

Menús, preus i restaurants (enllaç PDF)

Preu: 

De 25 a 40€

Organitza: 

Consell Comarcal de la Terra Alta

Més informació: 

Et pot interessar

LaBinota - Curs 2020-2021
De l'1 de juny a l'11 de setembre
Tortosa
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Dissabte 27 de juny, 17h
Mas de Barberans
Concert de Sopa de Cabra
Dissabte 14 de novembre, 21h
Lleida
XVII Festa de la Cirera - Paüls 2020
Dies 6 i 7 de juny
Paüls
Espectacle 'Josafat' - Cia. Passabarret
Dissabte 6 de juny, 20h
Tortosa
Exposició de Fusta Teixida de Beatriz Unzueta
De l'1 d'agost al 15 de juliol de 2020
Mas de Barberans