Jump to navigation
Dissabte 9 de novembre
Del 21 de setembre al 17 de novembre
Diumenge 24 de novembre
Dies 23 i 24 de novembre
Del 8 al 24 de novembre
Cada dijous
Del 3 de novembre a l'1 de desembre
Del 5 d'octubre a l'1 de desembre
Desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen.
Restaurants: - Batea: Restaurant Miravall - Bot: Hotel Restaurant Can Josep | Braseria Laia - Gandesa: Restaurant Càtering Coll del Moro | Hotel Restaurant Piqué | Restaurant enogastronòmic El Bistrot | Restaurant Rambla | Restaurant Sibarites - Horta de Sant Joan: Hotel Restaurant Miralles | Restaurant Venta la Parra - Pinell de Brai: Restaurant Ca l'Àngel - La Pobla de Massaluca: Restaurant Càmping Portmassaluca - Vilalba dels Arcs: Hotel Restaurant Nou Moderno
Menús, preus i restaurants (enllaç PDF)
De 25 a 40€
Consell Comarcal de la Terra Alta
Web Turisme Terra Alta