AGENDA
Menjar i beure
X Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta - 2019
2019
De l'1 al 31 de març
  • Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs
Diversos restaurants

X Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen. 

Restaurants
- Batea: Restaurant Miravall
- Bot: Hotel Restaurant Can Josep | Braseria Laia
- Gandesa: Restaurant Càtering Coll del Moro | Hotel Restaurant Piqué | Restaurant enogastronòmic El Bistrot | Restaurant Rambla | Restaurant Sibarites
- Horta de Sant Joan: Hotel Restaurant Miralles | Restaurant Venta la Parra
- Pinell de Brai: Restaurant Ca l'Àngel
- La Pobla de Massaluca: Restaurant Càmping Portmassaluca
- Vilalba dels Arcs: Hotel Restaurant Nou Moderno

Programa: 

Menús, preus i restaurants (enllaç PDF)

Preu: 

De 25 a 40€

Organitza: 

Consell Comarcal de la Terra Alta

Més informació: 

Et pot interessar

Espectacle 'Hipnosis' de Carine Valette i Pavel Amílcar
Divendres 22 de març, 20:30h
La Sénia
Visita guiada i tast: VIrmut, al Celler Cooperatiu de Cornudella de Montsant
Cada diumenge, 12h
Cornudella de Montsant
Xerrada 'L'alimentació saludable en l'etapa escolar' - Els Muntells 2019
Divendres 22 de març, 17:30h
Els Muntells
Dia Mundial del Teatre - EtcA 2019
Dimecres 27 de març
Amposta
Cocó de la Gralla - Mas de Barberans
Divendres 19 d'abril, 11h
Mas de Barberans
Llibre 'Generació #LoRiuÉsVida' - Àlex de la Guia i Núria Caro
Diumenge 24 de març, 12h
Móra d'Ebre
III JazzConcabella
Del 19 de gener al 23 de març
Els Plans de Sió