X Jornades gastronòmiques del corder de la Terra Alta - 2019

Desena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, amb tot un mes per degustar els menús especials que els restaurants de la comarca han preparat amb la carn de corder com a base principal del plat, a més d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen.
Restaurants:
- Batea: Restaurant Miravall
- Bot: Hotel Restaurant Can Josep | Braseria Laia
- Gandesa: Restaurant Càtering Coll del Moro | Hotel Restaurant Piqué | Restaurant enogastronòmic El Bistrot | Restaurant Rambla | Restaurant Sibarites
- Horta de Sant Joan: Hotel Restaurant Miralles | Restaurant Venta la Parra
- Pinell de Brai: Restaurant Ca l'Àngel
- La Pobla de Massaluca: Restaurant Càmping Portmassaluca
- Vilalba dels Arcs: Hotel Restaurant Nou Moderno
Menús, preus i restaurants (enllaç PDF)
De 25 a 40€
Consell Comarcal de la Terra Alta
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.