Amanida de pop i llagostins de Sant Carles - Hotel Restaurant Diego

Menú degustació del mes d'octubre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Carpaccio de remolatxa amb formatge d’alfàbrega i vinagreta de gerds
- Crema de crancs
- Ou poche amb parmentier de patata, foie d’ànec i camagrocs
- Xarrup de taronja
- Caneló d’ossobuco amb saltejat de bolets
Postres: Pastís de tardor
Cafè
Aigües i vins del Celler
35€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.