Sopar de Fi d'Any a l'Hotel Restaurant Diego, 2020

Menú degustació del sopar de Final d'Any de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Caneló de llagostins de Sant Carles amb salsa tàrtara
- Vieires amb salsa d’ostres i algues Nori
- Tempura d’espardenyes , ortigues de mar i potes de llamàntol
- Rap amb salsa verda i carxofes i cloïsses
- Sorbet de mandarina
- Filet de vedella de la finca amb foie d’ànec i tòfona
Postres: Degustació de postres
Cafè, torrons i vins i caves del celler
80€ sopar
245,60€ sopar + habitació doble
140,50€ sopar + habitació individual
Aforament limitat, cal fer reserva prèvia trucant al 977 719 017, o al correu diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.