Activa't
,
2020
Dissabte 17 d'octubre, 11h
Oficina de Turisme
Ulldecona

Visita al molí del sindicat agrícola d'Ulldecona: passat, present i futur

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, visita guiada al molí del sindicat agrícola d'Ulldecona, on els i les participants recorreran la seva història des de la seva fundació i evolució en diferents fases, centrant-se sobretot en el que representa a dia d'avui a nivell socioeconòmic i cultural. Un espai històric en la història recent de la població que s'adapta als nous temps en una visió de futur al servei de la societat.

Construït el 1923 pel Sindicat Agrícola d'Ulldecona i projectat pel prestigiós arquitecte Cèsar Martinell, el molí va representar un clar exemple de la inclusió de l'arquitectura modernista a la indústria i en el cas d'Ulldecona, significa tot un canvi de model associatiu i productiu. Després d'anys d'abandonament, l'any 2015 l'Ajuntament d'Ulldecona pren la decisió de recuperar i adaptar la seva funció als nous temps, convertint-lo en tot un símbol del poble com a Oficina de Turisme Municipal i centre d'activitats culturals polivalent.

A tots els participants inscrits prèviament se'ls obsequiarà amb una mascareta.

Inscripcions: 

Cal fer inscripció prèvia al correu info@tauladelsenia.org o a l'Oficina de Turisme d'Ulldecona al correu turisme@ulldecona.cat o trucant al 977 573 394 o al 619 770 869.

Organitza: 

Ajuntament d'Ulldecona

Més informació: 

  • imatge de control 1per1