Arts
,
2021
De l'1 d'agost al setembre de 2021
Museu de la Pauma
Mas de Barberans

Exposició de cistelleria 'Lookout'

Exposició 'Lookout', produïda pel Museu de la Pauma i a cura dels artistes i artesans Mònica Guilera i Tim Johnson, en què compartiran espai un total de 22 artesans i artistes de 14 països europeus i s'hi podran veure una seixantena de peces. 

La diversitat de materials està molt present a la mostra amb els grans referents de la cistelleria europea com són el vímet, el jonc o l’escorça de bedoll. La palla, la medul·la de rotang, la pinassa o el bambú són altres de les matèries primes utilitzades. El 90% són peces creades expressament per a l’exposició i estaran a la venda.

Artistes i artesans participants
Bent Vinkler i Anne Mette Hjørnholm, de Dinamarca; Anelma Savolainen i Eija Koski de Finlàndia; François Desplanches i Corentin Laval, de França; Rainer Groth i  Monika Nickel, d’Alemanya; Kovács Tibor, d’Hongria; Alison Martin, d’Itàlia; Esme Hofman, d’Holanda; Jan Zogata, de Polònia; Manuel Ferreira, de Portugal; Elena Lamokhina, de Rússia; Jonas Hasselrot i Emma Dahlqvist, de Suècia; Alexandr Khomyak, d’Ucraïna; Mary Butcher, Dail Behennah i Rachel Max, d’Anglaterra; John  Cowan, d’Escòcia; i  Esna Su, de Turquia.

Horari: 

De dimarts a diumenge: de 12 a 14h

Preu: 

Entrada al museu:
2€ general | 1,50€ reduïda

Visita guiada:
2,50€ general | 1,50€ reduïda

Organitza: 

Museu de la Pauma del Mas de Barberans

Col·labora: 

Ajuntament del Mas de Barberans