Arts
,
2021

Exposició 'Faig pastetes'

Exposició de ceràmica i pintura 'Faig pastetes' de Mercè Valls 'Tints i Pins'. Mercè Valls tot i retirada, professionalment, no s’ha volgut aturar en la seva formació, i, per això ha estudiat Dibuix i Pintura a l’Escola de la Dona de Barcelona i ara també ha començat il·lustració, al mateix lloc. Ha realitzat exposicions a les Terres de l’Ebre, Tarragona, Montblanc, Lleida i Barcelona.

El seu nom artístic 'Tints i Pins', segons ella mateixa ens explica, és un petit homenatge als seus pares que deien 'els TINS i els PINS', als llapis de colors que feia servir per pintar a l’escola o a casa quan era menuda.

Mercè mostra un seguit d’obres de tècniques diverses: aquarel·la, acrílic, ceràmica, etc. però on el protagonisme principal el té el dibuix.

Horari: 

De dimecres a divendres: de 9:30 a 13:30h
Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14h

Inauguració: 

 

Dissabte 3 d’abril, 20h | A càrrec de Núria Gil Durán, Doctora en Història i Història del Art, Professora de la Universitat Rovira i Virgili i d'Educació Secundaria, comissària d’exposicions, autora de publicacions i recerques sobre art, dona i ciències socials.

Organitza: 

Ajuntament de La Galera

  • imatge de control 1per1