Menjar i beure
,
2021
Dimecres 23 de juny, 21h
Hotel Restaurant Diego
Santa Bàrbara

Menú de Sant Joan - Hotel Restaurant Diego

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió. 

Menú
Entrants freds:
- Tàrtar de tonyina amb alvocat
- Carpaccio de gamba
- Boqueró amb mousse d'albergínia

- Caneló de mousse de llangostins de Sant Carles amb salsa tàrtara
- Cua de rap al donosti amb pebrot del padró
- Sorbet de menta fresca
- Filet de vedella amb foie d'ànec amb salsa de tòfona

Postres: 
- Degustació de postres
- Coca de Sant Joan
Cafè & Vins i caves del Celler

Preu: 

 

50€ (Iva inclòs)
*Taula completa.

Inscripcions: 

Reserves a
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com

Organitza: 

Hotel Restaurant Diego

Més informació: 

  • imatge de control 1per1