Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, menú especial de l'Hotel Restaurant Diego per a l'ocasió.
Menú: Entrants freds: - Tàrtar de tonyina amb alvocat - Carpaccio de gamba - Boqueró amb mousse d'albergínia
- Caneló de mousse de llangostins de Sant Carles amb salsa tàrtara - Cua de rap al donosti amb pebrot del padró - Sorbet de menta fresca - Filet de vedella amb foie d'ànec amb salsa de tòfona
Postres: - Degustació de postres - Coca de Sant Joan Cafè & Vins i caves del Celler
50€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego