Jump to navigation
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Menú degustació de la Castanyada de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Benvinguda amb xips de moniato - Caneló de mousse de llagostins i tàrtar de tonyina amb alvocat - Ou poché amb crema de bolets i foie d'ànec - Calamar amb saltejat de bolets - Sorbet d'herba bona - Filet de vedella amb foie d'ànec amb tòfona
Postres: Carpaccio de figa amb gelat de violeta i Panellets i castanyes Cafè Aigües i vins del Celler
50€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego