Amanida de cecina de Vaca i mango amb vinagreta de mostassa - Menú degustació juliol

Menú degustació del mes de juliol de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú:
- Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
- Amanida de cecina de Vaca i mango amb vinagreta de mostassa
- Bacallà a la crema holandesa
- Xarrup de llimona mab menta
- Ploma ibèrica a la brasa amb patates panadera
Postres: Bombó de pinya amb gelat de coco
Cafè
Aigües i vins del Celler
40€ (Iva inclòs)
*Taula completa.
Reserves a:
Telèfon 977 71 90 17
diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego
Facebook Hotel Restaurant Diego
Aquesta web utilitza les cookies _ga/_utm propietat de Google Analytics, persistents durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar-li la navegació pel lloc web. Si continua navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.