Jump to navigation
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Menú degustació del mes de setembre de l'Hotel Restaurant Diego.
Menú: - Carpaccio de ventresca de tonyina - Boqueró amb mousse d'albergínia - Amanida de cecina de vaca amb vinagreta de figa - Rap amb crema d'espinacs i pebrots del piquillo - Xarrup de menta fresca - Hamburguesa de vedella de la Finca amb foie d'ànec i ceba caramel·litzada
Postres: Carpaccio de figa amb gelat de violeta Cafè Aigües i vins del Celler
40€ (Iva inclòs) *Taula completa.
Reserves a: Telèfon 977 71 90 17 diego@hoteldiego.com
Hotel Restaurant Diego
Web Hotel Restaurant Diego Facebook Hotel Restaurant Diego